Federația Românilor de Pretutindeni

FRP – TV este un proiect de televiziune online inființat in Iunie, 2020, cu sprijinul Federația Românilor de Pretutindeni, iar scopul nostru este de a promova și de a susține proiectele și valorile românilor din diaspora.

Misiune

Misiunea noastra este conexiunea, promovarea și suportul comunității românești de peste hotare și nu numai. Este o misiune sfântă de a-I face, pe toți românii care locuiesc departe de țară, să fie permanent ancorați în realitatea cotidiană cu care se confruntă întreaga omenire,dar și de a le oferi posibilitatea să-și exprime liber, propriile opțiuni.Fără constrângerile care apar, la tot pasul, fără teama că o vorbă sau o opinie le-ar putea pune în pericol existența. Cu acest proiect dorim să conectăm și să inspirăm cât mai mulți români din diasporă și din țară să creada că visele lor pot deveni realitate, să-I îndrumăm să susțină cât mai mulți oameni pentru a se putea afirma și crește in viață și în business .Este un îndemn către împlinirea unor aspirații, pentru recăpătarea adevăratelor valori spiritual.

 

Viziune

Viziunea noastra este aceea de a crea o comunicare integrală, o platformă de lansare a tinerelor talente și un punct de sprijin pentru orice cetățean roman care, departe de casă, are nevoie de un reper. Este o deschidere către noi orizonturi, care-I îndeamnă pe toți cei ce ne ascultă să creadă într-o lume mai bună, mai demnă, mai dreaptă.


Valori

Integritate

Pasiune

Incredere

Diversitate

Leadership

Inovatie

Join our Telegram.